Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

2020-04-16 Elin Vister
2007-06-11 Stiftelsesstyret
2020-02-28 Astrid Fadnes
2020-02-14 Beaska Niillas
2013-01-04 Girddán, seivvodan
2013-01-04 Terveisiä Lapista
2019-10-31 Britt Kramvig
2019-06-11 Juni 2019
2019-04-02 Hanna Mattila
2019-02-22 Rossella Ragazzi
2019-01-31 Øystein A Vangsnes
2019-01-24 Ann-Mari Andersen
2019-01-10 Januar 2019
2019-01-09 Per-Mathias Høgmo
2018-12-06 Hanna Pylväinen
2018-09-27 Randi Sjølie
2018-06-28 Årsberetning 2017
2018-06-28 Årsberetning 2016
2018-06-12 Juni 2018
2012-01-26 Lone Sjøli
2018-05-08 Elin Anne Labba
2018-03-23 Mars 2018
Beboere 2017
2017-09-28 Hanna Mattila
Beboere 2016
2017-06-19 Liv Inger Somby
2017-06-15 Juni 2017
2017-04-06 Inger Dagsvold
2017-04-20 Hanna Pylväinen
2017-01-05 Antti Haataja
2016-11-24 Bård A Berg
2016-10-06 Nils Oskal
2016-06-23 Årsberetning 2015
2016-04-28 Outi Tarkiainen
2016-01-14 Lars Nordström
Beboere 2015
Beboere 2014
2015-10-09 Bård A Berg
2015-08-28 Gunilla Bresky
2015-08-20 Kari Sallamaa
2015-08-27 Luillaako
2015-06-04 Outi Tarkiainen
2014-03-05 Minneord
Organisasjonsmennesket, forleggeren og inspiratoren
2015-05-28 Årsberetning 2014
2015-03-30 Anita Lervoll
2015-02-12 Bargojoavku
2014-10-31 Siri Broch Johansen
2014-06-06 Årsberetning 2013
2014-04-25 Rawdna Carita Eira
2012-08-08 Niko Valkeapää
Beboere 2012
2013-02-25 Marjut Aikio
2013-04-11 Niko Valkeapää
Beboere 2013
2014-04-03 Marjut Aikio
Poeten
Urfolksfilosofen
Musikeren og joikekomponisten
Billedkunstneren
2014-03-05 Diskografi
2014-01-03 Geir Tore Holm
2013-11-29 Mariko Asai
2013-11-28 Davás ja geassái
2013-01-04 Sápmi lottážan
2013-09-18 Matti Aikio
2013-06-20 Årsberetning 2012
2013-05-07 Ari-Pekka Lahti
2012-10-16 Marja Bål Nango
2013-01-04 Ádjaga silbasuonat
2013-01-04 Beaivi, Áhčažan
2013-01-04 Juoigamat
2013-01-04 Joikuja
2012-09-28 Årsberetning 2011
2012-04-18 Kaija Kiuru
2012-04-12 Synnøve Persen
2012-03-30 Marjut Aikio
2011-09-26 Kari Sallamaa
2012-01-13 Dimitra Zirou
2010-07-02 Marjut Aikio
2008-02-29 Pressekontakt
2011-07-22 Niilas Holmberg
2011-08-26 Årsberetning 2010
2011-07-22 Svante Henryson
2011-06-28 Berit Alette Mienna
2011-04-11 Marjut Aikio
2011-03-31 Ulla Schildt
2011-03-10 Laila Nutti
2011-02-14 Helle Storvik
2011-01-03 Kristine Nystad
2010-10-05 Berit Alette Mienna
2010-08-31 Svante Henryson
2010-06-23 Årsberetning 2009
2010-05-26 Kari Sallamaa
2010-04-26 Aslak Olav Krokmo
2010-02-01 Hanna Kanto
2010-01-04 Ole-Bjørn Fossbakk
2009-08-28 Niko Valkeapää
2008-01-22 Marjut Aikio
2009-09-07 På hjemmebane
2009-06-26 Årsberetning 2008
2009-05-20 Hege Siri
2009-04-23 Rawdna Carita Eira
2009-01-22 Kjellaug Isaksen
2008-10-06 Odd Sivertsen
2008-01-04 Joar Nango
2008-06-06 Esa Kotilainen
2008-02-29 Kirsti Becker
2008-07-18 Årsberetning 2007
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk