Marja var mottaker av Áillohaš-prisen i 2021, og en del av prisen er et opphold i Lásságámmi. Dette sier Marja selv om sitt opphold i Lásságámmi:

Under oppholdet kommer jeg til å fokusere på bestillingsverket Faaroe. Det skal fremføres høsten 2022 sammen med Daniel Herskedal, og et ensemble bestående av blåsere fra Trondheim Symfoniorkester og Fylkesmusikerne i Trøndelag, og 8 sangere fra Trondheim vokalensemble. 

Trøndelag har flere subtile hint om langvarig samisk tilhørighet både i innland og kystlandskap i Trøndelag. Gamle muntlige fortellinger og nedtegninger i kirkebøker viser en stadig tilstedeværelse med reindrift, handel av varer, tjenester og samiske stedsnavn. Reinbeitedistrikter strekker seg gjennom hele Trøndelag og sørover til Hedemark og Møre og Romsdal. Og fortsetter over på svensk side av det sørsamiske området, med felles språk. Grensedelingen av Norge/Sverige skilte familier og endret flyttveiene. Likevel har «faaroe» (reisefølger) beveget seg over landegrensene, i et grenseløst Saepmie.